آموزش پخت ته دیگ تخم مرغی

282191_635
مواد لازم :

برنج آبکش شده و دم نشده ۳ یا ۴ کفگیر

تخم مرغ دو عدد

ماست ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بعد از اینکه برنج رو آبکشی کردیم و خواستیم ته دیگ بزاریم در قابلمه مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری آب میریزیم و میزاریم داغ بشه .

بعد مواد بالا غیر از برنج رو با هم خوب مخلوط کرده و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و وقتی روغن در قابلمه داغ شده بود در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و ۱ دقیقه میزاریم با حرارت کم ته دیگ جابیفته بعد برنجهامون رو میریزیم و طبق معمول برنج که دم میکنیم بقیه مراحل رو انجام میدیم .

نکته :

اگر میخواین ته دیگ برشته تری داشته باشین برنجی که با موادتون مخلوط میکنین کمتر بریزین و برعکسش اگر میخواین کلفتر و حالت ته چین بشه برنج و تخم مرغ بیشتر میریزین همینطور ماستش رو .

میتونین قالبی ببرین سر سفره یا مثل من تکه تکه کنین اما خیلی خوشمزه هستش .

منبع : woolen.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه