احمدی صدر: آغوش باز شهرداری تهران برای منع پذیرشی های پایتخت

شهرداری تهران وارد عمل شد و با احداث و بازگشایی ۵هزار ظرفیت تحت نام یاورشهر(مراکز نگهداری معتادان ماده ۱۶)، تمامی معتادان منع پذیرش را با آغوش باز پذیرفت.

زمانی که مدیریت شهری تغییر کرد، در نخستین گام، شهرداری تهران به منظور ساماندهی شرایط بحرانی آسیب های اجتماعی در پایتخت قرارگاه اجتماعی را تشکیل داد و تمامی دستگاه‌های متولی به دور یک میز جمع شدند، اما همچنان نگهداری از معتادان متجاهر دارای شرایط خاص که اصطلاحا به آنان «معتادان منع پذیرشی» می‌گفتند، متولی نداشت. بر همین اساس، شهرداری تهران وارد عمل شد و با احداث و بازگشایی ۵هزار ظرفیت تحت نام یاورشهر(مراکز نگهداری معتادان ماده ۱۶)، تمامی معتادان منع پذیرش را با آغوش باز پذیرفت.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در این باره به روزنامه “همشهری” می‌گوید: معتادان منع پذیرش شامل معتادان متجاهر دارای بیماری‌های عفونی، زخم باز، ایدز، هپاتیت، زنان و مردان بالای ۶۵سال، افراد زیر ۱۸ سال، بیماران اعصاب و روان، افراد دارای بیماری‌های خاص و… ازجمله افرادی هستند که توسط شهرداری تهران در مراکز یاور‌شهر مورد پذیرش قرار گرفته اند و شهرداری تهران هیچ منع پذیرشی برای این افراد ندارد و آنها را در مراکز خود با نگاه اخلاق محور و انسان محور می‌پذیرد.

احمد احمدی صدر با تأکید بر اینکه مدیریت شهری از روز اول ورود به شهرداری تهران، درباره مسائل آسیب‌های اجتماعی دغدغه داشته، بیان کرد: در تهران مفاهیمی وجود داشت که گاه موجب غافلگیری مدیران جدید شهری می‌شد؛ ازجمله عدم‌خدمت رسانی به معتادان منع پذیرش. معتادان کف خیابانی که محکوم به مرگ بودند درحالی‌که تک تک این افراد، خواهر، برادر، پدر و مادر ما هستند و ما در قبال آنها وظیفه داشتیم.