تأثیر بادام در پیشگیری از آلزایمر

تأثیر بادام در پیشگیری از آلزایمر

مجموعه : خواص خوراكی ها
تأثیر بادام در پیشگیری از آلزایمر

بادام، سرشار از ویتامین E می باشد، که این ویتامین از ابتلا به بیماری‌های مرتبط با افزایش سن مثل آلزایمر جلوگیری می‌کند.

 

سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این خصوص می گوید: ۳۰ گرم بادام، ۳۵ درصد از نیاز روزانه بدن را به ویتامین E تامین می‌کند. بادام همچنین سرشار از منیزیم است که برای تنظیم فشار در رگ‌ها ضروری است.

 

وی با اشاره به این که بادام بیشتر از جو و اسفناج، منیزیم دارد، افزود: هنگامی که به مقدار کافی منیزیم در بدن باشد در خون جریان می‌یابد و اکسیژن و مواد مغذی را سریع‌تر حمل می‌کند و از افزایش ضربان قلب پیشگیری می‌کند.

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: چربی موجود در بادام از جنس چربی موجود در روغن زیتون بوده و به همین خاطر برای سلامت قلب مفید است. بادام می‌تواند میزان کلسترول بد خون را پایین آورد و خطر بروز امراض قلبی را نیزکاهش دهد. همچنین یک چهارم فنجان بادام بیش از ۴ گرم فیبر دارد که برای عملکرد مناسب دستگاه گوارش ضروری است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه