ساندویچ بادمجان پنیری،ساندویجی خوشمزه مخصوص گیاهخواران

ساندویچ بادمجان پنیری،ساندویجی خوشمزه مخصوص گیاهخواران

اگر گیاهخوار هستید و دلتان یک ساندویچ پنیری خوشمزه می‌خواهد باید بدانید برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می‌شود یک ساندویچ هیجان‌انگیز درست کرد.
مواد لازم برای 2 نفر

1                   عدد بادمجان
1                   عدد تخم‌مرغ
2  /1              پیمانه پودر سوخاری
 4  /1             پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
5                   برگ اسفناج خردشده
 2 /1              پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 ق س          رب گوجه‌فرنگی
2 حبه             سیر رنده شده
2 ق س          روغن‌زیتون
به میزان لازم   نمک و فلفل
2 عدد            نان همبرگری
روغن             به میزان لازم


طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط‌ و  مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یک‌کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط‌کنید.

ساندویجی خوشمزه مخصوص گیاهخواران؛ ساندویچ بادمجان پنیری

2. بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به‌صورت حلقه‌ای خردکنید و در مخلوط تخم‌مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان‌ها را داخل تابه سرخ‌کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه‌های بادمجان را از وسط نصف کنید.

3. در یک قابلمه کوچک رب گوجه‌فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط‌کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن‌زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

4. چهار قاشق از سسی را که آماده کرده‌اید روی بادمجان‌ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی‌ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان‌ها قرار دهید.

5. حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان‌ها مقدار دیگری پنیر بریزید و  قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن‌ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.

فوت و فن

در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.

مجله آشپزی مثبت
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه