طرز تهیه آش ریحان

218069_255
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :

برای ۳ نفر
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ۲عدد
ریحان ۲۵۰گرم
آب مرغ یک لیتر
سبزی نیم کیلو (آشی(اختیاری))
لپه ۱چهارم پیمانه
(میتوانید از همین میزان نخود هم استفاده کنید)
عدس ۱چهارم پیمانه
زردچوبه ۱قاشق چایخوری
روغن ۲قاشق سوپخوری
پیاز ۲عدد
رشته نصف پیمانه (آشی)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا لپه یا نخود را با مقداری روغن تفت داده و با آب و نمک نیم پز کنید.عدس را هم با مقداری آب نیم پز کنید طوری که هنوز کمی زنده باشد.پیاز را خلال کرده با روغن کمی تفت دهید. سپس زردچوبه، عدس و لپه را بیفزایید. آنگاه آب مرغ را افزوده و بگذارید تا عدس و لپه خوب بپزد. در صورت تمایل سبزی آش خرد شده، ریحان خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و رب را افزوده و وقتی همه مواد پخته شد، رشته آش را اضافه کنید و بگذاریدتا ریز ریز بجوشد تا حدی که آش جا بیفتد.

نکات:

۱)این آش را میتوانید تنها با ریحان بپزید و سبزی آش اضافه نکنید.

۲)در صورت تمایل مقداری آلو به آش بیفزایید تا ملس شود.

۳)اگر دوست دارید آش خیلی قرمز نشود گوجه را حذف کرده و فقط رب استفاده کنید یا برعکس.

۴)حتما لپه یا نخود را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۲بار عوض کنید و ��گر فراموش کردید آن را ۲بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه