طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:
 طرز تهیه جوجه کباب استانبولی - تصویر 1

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                        ۱کیلو

سیر کوبیده                                                      ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچک پوست گرفته                                       ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچک                                             ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده                                         ۱-۲ عدد

نعنای خشک                                            ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه                                          ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                                      نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه                                             به میزان لازم


طرز تهیه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

منبع : hanichef.blogfa.com
 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه