طرز تهیه خورش چاغاله بادام

طرز تهیه خورش چاغاله بادام

ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد کنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را کمی در آن تفت دهید, 2عدد پیاز را پوست بگیرید

 

مواد اولیه :

    گوشت                                                   400گرم

    سبزی (شامل نعنا و جعفری)                  250تا300گرم

    چاغاله بادام                                              300گرم

    برگ بو                                                      4عدد

    پیاز                                                         4عدد

    زعفران                           (آبکرده) 2قاشق غذاخوری

    آبغوره                                             به میزان لازم

    لیمو عمانی                                                 2عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد کنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را کمی در آن تفت دهید. 2عدد پیاز را پوست بگیرید و 4قسمت کنید و به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه کرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

2. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده کنید و در روغن سرخ کنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد کنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

3. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا کرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

1)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش کرفس است.

2)بهتر است زمان کافی به خورش بدهید تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود.

3)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده کرد.

منبع : .sooran.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه