طرز تهیه دلمه شکم پاره

111479_382

طرز تهیه دلمه شکم پاره

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۶ نفر
زردچوبه به میزان لازم
نمک نصف قاشق چایخوری
آب ۱لیوان
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
بادمجان ۶عدد (رسیده و متوسط)
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای ۲عدد (رنگی)
گوشت نیم کیلو (چرخ کرده)
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را بشویید و به صورت دلخواه یا به شکل کامل یا راه راه پوست بگیرید و یا با پوست از درازا شکاف دهید. مقداری تخمه و مواد داخل آن را در بیاورید. سپس با کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و همه را تفت دهید. در آخر کار، رب را اضافه کرده و سرخ کنید. با مواد به دست آمده داخل بادمجان ها را پر کرده و سرش را بدوزید و یا با خلال دندان به هم وصل کنید.سپس یک قاشق روغن، یک قاشق رب گوجه فرنگی، کمی فلفل و یک لیوان آب درون قابلمه دردار بریزید و آن را با حرارتی ملایم بپزید. سپس بادمجان ها را به آرامی درون آن چیده و به مدت یک ساعت روی حرارت گذاشته تا خوب جا بیفتد.بعد از آماده شدن خلال را از بادمجان جدا کرده و کمی آن را باز کنید و برای سرو اماده کنید.

نکات:

۱)در صورت تمایل از مقداری گوجه و گشنیز هم برای مواد استفاده کنید.

۲)میتوانید در ظرف ابتدا مقداری گوجه حلقه شده بچینید و بعد بادمجانها را روی آن قرار داده و بپزید.

۳)این غذا را داخ�� فر هم میتوان طبخ کرد.

سوران

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه