طرز تهیه رول‌ های بوقلمون و هویج

طرز تهیه رول‌ های بوقلمون و هویج

سینه بوقلمون را اسلایس کنید و با بیفتک‌کوب بکوبید تا کمی نازک شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیک بپوشانید
 طرز تهیه رول‌ های بوقلمون و هویج - تصویر 1

مواد لازم:

        سینه بوقلمون خرد شده 250 گرم

        هویج رنده شده 2/1 پیمانه

        روغن هسته انگور به میزان لازم

        پیاز سرخ شده4/1 پیمانه

        زرشک 4 قاشق سوپخوری

        نمک و فلفل و قرص عصاره به میزان لازم

         پودر پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. سینه بوقلمون را اسلایس کنید و با بیفتک‌کوب بکوبید تا کمی نازک شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینه‌های بوقلمون طعم‌دار شود.

2. سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا کاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشک و نمک و فلفل را اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رول‌ها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول کنید و یک خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رول‌ها و سبزیجات تازه نوش‌جان کنید.

نکته: قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست می‌آید که 70درصد آن نمک و باقیمانده‌اش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها می‌توانید تهیه کنید.

منبع :مجله زندگی ایده آل

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه