طرز تهیه ساندویچ متفاوت تخم مرغی

طرز تهیه ساندویچ متفاوت تخم مرغی

مواد لازم : باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2 عدد
 طرز تهیه ساندویچ متفاوت تخم مرغی - تصویر 1

مواد لازم :

 باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2 عدد

 سوسیس به مقدار لازم

 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده 1 عدد ( 3/4 فنجان )

 پیازچه نصف شده  1/2 لیوان

تخم مرغ ، آرام زده شده 10 عدد

خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک 2/3 لیوان

ریحان خرد شده 1/4 لیوان

نمک 1/2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان

2 عدد باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )

طرز تهیه  :

1- فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

2- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

3- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )

5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

منبع :خانواده سبز
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه