طرز تهیه سوپ آلبالو

ـ ۱۵ میلیلیتر یا یک قاشق سوپخوری آرد سفید
ـ ۱۲۰ میلیلیتر یا نصف فنجان خامه
ـ یک سوم فنجان شکر
ـ ۲۲۵ گرم یا یک و یک دوم فنجان آلبالو
ـ ۹۰۰ میلیلیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب
ـ نوک قاشق چایخوری نمک
آشپزی و تغذیه ,طرز تهیه سوپ آلبالو این سوپ آلبالویی یکی از رایجترین سوپهای فصل تابستان در کشور مجارستان است.مجارستانیها این سوپ را به صورت سرد سرو میکنند؛ شما هم آن را امتحان کنید
طرز تهیه:
۱ ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا کنید. برای این منظور بهتر است از دستگاه هستهگیر استفاده کنید تا شکل و فرم آلبالوها تا حد امکان حفظ شود زیرا به این ترتیب، سوپ ظاهری زیباتر پیدا میکند. حالا به وسیله همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط کنید؛ سپس نمک و یک قاشق مرباخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۲ ـ قابلمهای آماده کرده و آلبالوها را داخل آن بریزید؛ سپس آب و باقیمانده شکر را به آلبالوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا آلبالوها بپزند.
۳ ـ پس از گذشت این مدت، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و ۲ قاشق سوپخوری از شربت آب را در کاسهای کوچک، برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. ۲ قاشق سوپخوری دیگر از شربت را برداشته و در داخل مایه مخلوط آرد و خامه بریزید و با هم مخلوط کنید تا مایه، رنگی شود؛ سپس مایه را به آلبالوهای داخل قابلمه اضافه کنید و مربا را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه روی حرارت شعله بجوشانید تا ضمن جوش آمدن مایه سوپ یکنواخت شود.
۴ ـ قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در صورت نیاز به آن کمی نمک اضافه کنید. پس از سرد شدن، این سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با شربتی که از پیش برداشته بودید تزئین کرده، سپس سرو کنید.
منبع :hyperclubz.com