طرز تهیه سوپ سیر

طرز تهیه سوپ سیر

ابتدا پیاز را رنده زده و نیم از سیر را رنده کرده و بقیه را ریز خرد کنید.کره و روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و داغ کنید
 طرز تهیه سوپ سیر - تصویر 1
 
طرز تهیه سوپ سیر

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 1 نفر
عصاره مرغ                                3بسته
سیر                                        10عدد
کره                                          25گرم
پیاز                                           1عدد
روغن                       1قاشق سوپخوری
آرد                         3قاشق سوپخوری
سرکه سیب             1قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ                            2عدد
نمک                              به میزان لازم
فلفل                            به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده زده و نیم از سیر را رنده کرده و بقیه را ریز خرد کنید.کره و روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و داغ کنید و بعد به ترتیب پیاز،سیر خرد شده و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شوندپس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، عصاره مرغ و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید حدود 30تا40دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.

پس از آماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال بزنید و اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و پودر موسیر و سیر تزیین کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مقداری نعنا داغ هم به سوپ اضافه کنید.

2)بهتر است داخل سوپ مقداری پودر موسیر و پودر سیر هم اضافه کنید.

3)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته شده وریش شده هم به سوپ بیفزایید.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه