طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری. اگر تا امروز سوپ گل کلم را امتحان نکرده اید، وقت آن است که این کار را انجام دهید. مناسب برای :6 نفر. زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت. اگر رزماری تازه در دسترس ندارید، از کمی رزماری خشک در این سوپ استفاده کنید. توجه داشته باشید که وقتی سبزیجات تازه را با خشک آن‌ها جایگزین می‌کنید، مقدار را کم کنید. بلوچیز برای مزه بیشتر به سوپ در زمان سرو اضافه می‌شود؛ می‌توانید بدون آن هم این سوپ را درست کنید یا این که از کمی پنیر چدار یا گودا به‌جای آن استفاده کنید. مواد ...

طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری

 طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری - تصویر 1
 اگر تا امروز سوپ گل کلم را امتحان نکرده اید، وقت آن است که این کار را انجام دهید.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

اگر رزماری تازه در دسترس ندارید، از کمی رزماری خشک در این سوپ استفاده کنید. توجه داشته باشید که وقتی سبزیجات تازه را با خشک آن‌ها جایگزین می‌کنید، مقدار را کم کنید.

بلوچیز برای مزه بیشتر به سوپ در زمان سرو اضافه می‌شود؛ می‌توانید بدون آن هم این سوپ را درست کنید یا این که از کمی پنیر چدار یا گودا به‌جای آن استفاده کنید.
مواد لازم:

گل کلم
    

1 کیلوگرم

نان تست
    

200 گرم

بلوچیز
    

100 گرم

شیر
    

2 پیمانه

آب مرغ
    

½ 1 پیمانه

ماء الشعیر ساده
    

1 پیمانه

خامه
    

⅓ پیمانه

پیاز قرمز
    

1 عدد بزرگ

سیر
    

2 حبه

روغن زیتون
    

2 قاشق غذاخوری + مقداری برای سرو

برگ رزماری تازه
    

½ 1 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کنید. نیمی از روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

 سیرها را ریز خرد کنید و با نیمی از برگ‌های رزماری به مدت 1 دقیقه همراه پیاز تفت دهید. گل کلم، شیر، ماء‌الشعیر و آب مرغ را اضافه کنید و آن‌ها را به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید تا سوپ به مدت 20 دقیقه بپزد. بعد از پخت اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بماند تا خنک شود.

در این فاصله فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

نان تست را به تکه‌های 2 سانتی‌متری تقسیم کنید و در ظرفی بریزید. رزماری و باقی‌مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

نان‌ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، در فر تست کنید.
سوپ را که حالا کمی سرد شده است، در مخلوط‌کن بریزید تا صاف و یک‌دست شود. سپس آن را به ظرفی روی شعله ملایم برگردانید.

خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی حرارت بماند. در همین حال سوپ را هم بزنید.
سوپ را در ظرف‌های سرو غذا بریزید و روی آن‌ها بلوچیز رنده کنید و با نان رزماری و قطرهای روغن زیتون تزیین کنید.

 
منبع : .parsegard.com
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه