طرز تهیه شکلات انگشتی سفید

طرز تهیه شکلات انگشتی سفید

طرز تهیه شکلات انگشتی سفید
 طرز تهیه شکلات انگشتی سفید - تصویر 1

مواد لازم:

3 فنجان آب نبات ذرت(همان آب نبات های رنگین کمان هستند که در صفحه غذای نیکو طرز تهیه آنرا خواهید یافت)

یک ویک دوم فنجان کره بادام زمینی

420 گرم شکلات سفید ذوب شده

نقل یا شکرهای رنگی یا آب نبات رنگارنگ خرد شده ریز

شکلات انگشتی سفید، بسیار زیبا و لذیذ!+عکس

طرز تهیه:

آب نبات های ذرتی را در ماکروویو ذوب کنید و با کره بادام زمینی مخلوط کنید.

ترکیب نرم و یکنواختی بدست می آید.آن را در ظرف مستطیل مناسبی بریزید و حداقل یک ساعت خنک کنید.

یک ساعت بعد با کمک کاغذ روغنی از ظرف بیرون بیاورید و برش  بزنید.

شکلات های سفید را خرد و سپس به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید .سپس باید  روی برش های آب نبات و کره بادام

زمینی رل به شکلات سفید آغشته کنید. و روی آنرا شکر های رنگی  یا نقل یا آب نبات های رنگی خرد شده بپاشید.

می توانید آنها را سرو کنید و یا در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید.

منبع :بهارسایت
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه