طرز تهیه مرغ لقمه با کنجد

طرز تهیه مرغ لقمه با کنجد

 طرز تهیه مرغ لقمه با کنجد - تصویر 1

یکی از غذاهایی که از مرغ تهیه می شود، مرغ لقمه با کنجد است که این غذا از کشور چین می باشد (به عبارت دیگر غذا ریشه چینی دارد). غذاهای چینی معمولاً به صورت کوچک و با مواد خاصی ( مانند کنجد، میگو، جوانه ماش و دیگر سبزیجات) تهیه می شوند.

مواد لازم:

کنجد:۱۰۰ گرم تخم مرغ                           ۴ عدد

روغن مایع                   ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری

سینه مرغ                                         ۲ عدد

مغز پسته                                        ۵۰ گرم

سیر                                              دو حبه

آرد ذرت                          یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به صورت حبه ای خرد می کنیم و با چرخ گوشت، آن را له می کنیم. سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ را به گوشت مرغ اضافه می کنیم. سپس آرد و مغز پسته را به آن اضافه می کنیم و مجدداً آنها را با چرخ گوشت (گوشت مرغ، سفیده، آرد و مغز پسته) له و مخلوط می کنیم. روغن را داخل ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود سپس مواد را به صورت گلوله درآورده و در کنجد غلت می دهیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم.

منبع : mehrabooon.persianblog.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه