طرز تهیه «مسقطی انار»

طرز تهیه «مسقطی انار»

در این مطلب شما را با طرز تهیه بک دسر زیبا وخوشمزه آشنا می کنیم.
مواد لازم

آب انار: حدود ۴ لیوان،
شکر: ۲ لیوان،
نشاسته مرغوب: حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری،
گلاب: نصف لیوان،
کره: ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه «مسقطی انار»

طرز تهیه

ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف‌ و ذوب‌شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می‌توانید از میزان شکر کم کنید.
جام جم سرا
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه