طرز تهیه معجون سرلاک

آرد و شیرخشک و زرده تخم مرغ رو بریزید توی ظرف و هم بزنید تا مخلوط بشه،بعد بیسکوییت مادر رو خرد کنید و بریزید داخلش و بزارید یه کم بمونه و نرم بشه
 طرز تهیه معجون سرلاک - تصویر 1


مواد لازم :

آرد برنج ۱قاشق پخوری

شیرخشک ۱ پیمانه آب ۱ فنجان (در حین پخت اگه نیاز بود اضافه کنید)

بیسکوییت مادر ۲ عدد زرده تخم مرغ ۱عدد

بادام سفید شده ۵ عدد

شکر در صورت نیاز یک ق م

طرز تهیه :

آرد و شیرخشک و زرده تخم مرغ رو بریزید توی ظرف و هم بزنید تا مخلوط بشه.

بعد بیسکوییت مادر رو خرد کنید و بریزید داخلش و بزارید یه کم بمونه و نرم بشه

بعد با پشت قاشق لهش کنید و با مواد دیگه خوب مخلوطش کنید

در آخر آب و بادام پودر یا رنده شده رو اضافه کرده و بذارید روی حرارت و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ و آرد کاملا بپزه. حدود ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشه تا مواد پخته بشه.

در پایان ب دلخواه چند قطره گلاب ب مایع اضافه کنید .

بخاطر بیسکوییت ها این معجون عطر خیلی خوبی میگیره

منبع :madarbanoo.com
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه