طرز تهیه پلو تایلندی

طرز تهیه پلو تایلندی

 طرز تهیه پلو تایلندی - تصویر 1
 


طرز تهیه پلو تایلندی

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوجه فرنگی                            250گرم
میگو                        250گرم (پاک کرده)
پیاز                                          1عدد
رب گوجه فرنگی        1قاشق سوپخوری
برنج                                     نیم کیلو
سیر                                         3حبه
نمک                              به میزان لازم
فلفل                             به میزان لازم
تخم مرغ                                  3عدد
کره                                       100گرم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب مقداری کره را داغ میکنیم و پیاز خرد شده را در آن خوب تفت میدهیم.سپس سیر ها را کوبیده و کمی نمک به آنها میزنیم و بعد آن را به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم .زیر شعله را خاموش میکنیم و به سراغ میگوها میرویم.آنها را خوب میشوییم و رگ کمر آنها را خارج کرده و در آب چند دقیقه میجوشانیم و بعد داخل آبکش میریزیم و در ظرفی تخم مرغ و میگو را مخلوط کرده و در یخچال قرار میدهیم.گوجه ها را داخل ابجوش میریزیم و بعد از 10ثانیه خارج کرده و به راحتی پوستشان را میگیریم و نگینی خرد میکنیم.حالا دوباره شعله را روشن کرده و گوجه ها و رب گوجه فرنگی و ادویه را به پیازداغ اضافه میکنیم و زیر آن را کم میکنیم تا گوجه ها بپزند.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آبکش میکنیم.حالا میگوها را در کره سرخ کرده و به همراه سایر مواد به صورت لا به لا به برنج میدهیم و بعد آن را دم میکنیم .

نکات:

1)میتوانید این پلو را به صورت کته هم درست کنید.

2)اگر دوست دارید مواد را به صورت لا به لا قرار ندهید و آنها را فقط روی برنج ریخته و موقع سرو جداگانه بکشید.

3)بهتر است از گوجه گیلاسی برای این غذا استفاده کنید.

منبع : سوران

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه