طرز تهیه کسادیا,اسنک مکزیکی

280964_947
مواد لازم:

مناسب برای دو نفر

تورتیا یا نان لواش ۲ عدد

پنیر چدار رنده شده نصف فنجان

سیب چند برش نازک

نکته: کسادیا نوعی خوراک مکزیکی است که با نان مخصوص مکزیکی پخته می‌شود ولی می‌توانید برای طبخ این غذای راحت و چند دقیقه‌ای از نان لواش استفاده کنید.

دستور پخت:

۱٫ لایه یکنواختی از پنیر را روی تورتیا بمالید.

۲٫ برش های سیب را روی پنیر بگذارید و دوباره تورتیای دیگری روی آن بگذارید.

۳٫ سی ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر آن آب شود. (برای آنکه تردتر شود، از ماهیتابه استفاده کنید و یک تا دو دقیقه هر دو طرف آن را طلایی کنید تا پنیر آن آب شود).

۴٫ آن را به ۶ تا ۸ تکه ببرید.

منبع : ashpazonline.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه