طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

کیک گردویی با اسانس موز, پخت کیک گردویی

 

مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر :

تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
اسانس موز ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
کره یا روغن مایع ۳/۴ پیمانه
آرد الک شده ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.

تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید ۳/۴ گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت ۲۵ دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند ۵ دقیقه دیگر بماند کافی است .

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه