نقیب: هم افزایی بین دستگاه ها در قرارگاه اجتماعی، از اقدامات بزرگ دکتر زاکانی است

نشست هماهنگی ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران با حضور سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، سرهنگ باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تهران و حجت الاسلام مسعود رضاپور قاضی ویژه و ناظر طرح ماده ۱۶ دادسرای عمومی انقلاب در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

در این نشست که تنی چند از معاونین و مدیران مراکز تحت پوشش سازمان نیز حضور داشتند ، رسول خوانین معاون حمایت های اجتماعی به تشریح آخرین وضعیت مراکز تحت پوشش سازمان پرداخت و سپس حاضرین در جلسه پیرامون بهبود وضعیت ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست سپس سرهنگ باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تهران پیرامون فعالیت های پلیس در ساماندهی آسیب های اجتماعی نکاتی را مطرح کرد و سپس پاسخگوی برخی سوالات مددکاران و مدیران سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی بود. باباپور در پایان ضمن تقدیر از زحمات شهرداری تهران در ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، از عوامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی تقدیر کرد.

در ادامه حجت الاسلام مسعود رضاپور قاضی ویژه و ناظر طرح ماده ۱۶ دادسرای عمومی انقلاب از برخی مشکلات در مراکز تحت پوشش سازمان صحبت کرد و پیشنهاداتی را برای حل این مشکلات بیان نمود و سپس پاسخگوی سوالات مدیران و مددکاران مراکز حاضر در جلسه بود.

سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز در این نشست گفت: قطعا همکاری ها و رهنمودهای سرهنگ باباپور و حجت الاسلام رضاپور می تواند بسیار گره گشا باشد و جا دارد صمیمانه از قوه محترم قضاییه و پلیس نهایت تشکر و قدردانی را داشته باشم.

نقیب افزود: در این دوره از مدیریت شهری اتفاقات بسیار بزرگی رقم خورده و در حوزه معتادین متجاهر، بی خانمان ها و آسمان خواب ها، کودکان کار، متکدیان و … اقدامات برجسته ای رقم خورده است و شهرداری تهران با ایجاد ۷۸۰۰ ظرفیت در مراکز یاورشهر، ۳ هزار ظرفیت در مددسراها (سیار و ثابت) و ۷ هزار ظرفیت در مدارس پویاشهر چهره شهر را با تغییرات قابل محسوس و مثبت مواجه کرده است.

وی ادامه داد: قطعا تشکیل قرارگاه اجتماعی شهر تهران توسط دکتر زاکانی و ایجاد فضای همدلی و همکاری مناسب بین دستگاه های متولی ساماندهی آسیب های اجتماعی به قدری اثرگذار بوده که شهروندان بارها به این موضوع اذعان داشته اند و انشالله که تا پایان دوره مدیریت شهری فعلی بتوانیم با قدرت تمام این مسیر را ادامه دهیم .

نقیب با اشاره به این موضوع که چنین جلساتی می تواند باعث پیشرفت بیشتر در حوزه ساماندهی آسیب های اجتماعی شود گفت: با اجرای دقیق الگوی ۹ گام و صیانت پس از خروج آسیب دیدگان بهبود یافته می توانیم امیدوار باشیم که در آینده چرخه بازگشت این آسیب دیدگان اجتماعی به دامان اعتیاد به حداقل برسد.